Advertisement

Marcao Kerem Aktürkoğlu Kavgası : Marcao-Kerem Aktürkoğlu kavgasından şok görüntüler ... - Maç sırasında takım arkadaşı marcao'nun şiddetine maruz kalan kerem aktürkoğlu neye uğradığını şaşırdı.

Marcao Kerem Aktürkoğlu Kavgası : Marcao-Kerem Aktürkoğlu kavgasından şok görüntüler ... - Maç sırasında takım arkadaşı marcao'nun şiddetine maruz kalan kerem aktürkoğlu neye uğradığını şaşırdı.. Kimsenin kimseye bir şey yapmasına müsaade etmeyiz. Marcao, kerem aktürkoğlu'na kafa attı!. Giresunspor maçında kerem aktürkoğlu'nu dövmeye kalktı! Brezilyalı futbolcu marcao, geçtiğimiz yıl da hazırlık maçı sırasında halil dervişoğlu ile tartışmıştı. İşte marcao ile kerem aktürkoğlu arasında yaşanan kavga anı pic.twitter.com/uwfoxwq0cj.

Kerem aktürkoğlu, müsait pozisyonda golü atamayınca marcao, kızgın bir şekilde arkadaşına söylenmeye başladı. Brezilyalı stoper, genç oyuncuyla yaşadığı tartışma sonrası sinir krizi geçirdi, üzerine koşarak kafa attı. Marcao ve kerem aktürkoğlu neden kavga etti? Dakikasında marcao, kendi sahasından rakip sahaya koştu ve takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na kafa attı. Kerem aktürkoğlu, arkadaşını sakinleştirmek için sus işareti yaptı.

Marcao-Kerem Aktürkoğlu kavgasından şok görüntüler ...
Marcao-Kerem Aktürkoğlu kavgasından şok görüntüler ... from habersiz.co
Kerem bizim genç ve kıymetlimiz. Terim kavga öncesi kerem'i kenara almak istemişti. Maç sonrası galibiyetten çok, marcao'nun kerem aktürkoğlu'na saha içinde yumruklu saldırısı konuşuldu. Marcao, kerem aktürkoğlu'na kafa attı!. Peki takım arkadaşları marcao ve kerem aktürkoğlu neden kavga etti? Galatasaraylı marcao ile kerem aktürkoğlu, saha ortasında birbirine girdi. Maç sırasında takım arkadaşı marcao'nun şiddetine maruz kalan kerem aktürkoğlu neye uğradığını şaşırdı. Dakikasında saha bir anda karıştı.

Dakikasında saha ortasında kerem'e önce kafa attı,.

Marcao, kerem aktürkoğlu'na neden saldırdı? Marcao takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na neden saldırdı? İşte marcao'nun kavga sonrası olaylı yolculuğu… takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na hem kafa atan hem de yumruklar sallayan marcao'nun randers kafilesinde yer almaması bekleniyor. Dakikasında saha ortasında kerem'e önce kafa attı,. Galatasaraylı marcao'nun, takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na saldırmasını yorumcular değerlendirdi. Hatta zaman zaman birbirimize saldırma noktasına geliriz, yumruk yumruğa bile kavga edilir. Marcao kerem niye kavga etti? Mücadelenin önüne ise marcao'nun takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na vurması öne geçti. Galatasaraylı marcao ile kerem aktürkoğlu, saha ortasında birbirine girdi. Marcao, 30 metre depar atarak kerem aktürkoğlu'na evvel baş attı, daha sonra yumrukladı. Marcao, kerem aktürkoğlu kavgası gibi başlıklar internette araştırılıyor. Sarı kırmızılıların savunma oyuncusu marcao, kerem aktürkoğlu'na saldırdı. Giresunspor maçında kerem aktürkoğlu'nu dövmeye kalktı!

Merak edilen tüm soruları sizler için cevapladık. Galatasaraylı marcao'nun, takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na saldırmasını yorumcular değerlendirdi. Haftasında giresunspor deplasmanından 3 puanla dönen galatasaray'da moraller bozuk. .marcao'nun takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na saha içinde saldırmasıyla ilgili de konuştu. Dakikasında saha ortasında kerem'e önce kafa attı,.

Marcao Kerem kavgası nedeni ne? Marcao kaç maç ceza alacak ...
Marcao Kerem kavgası nedeni ne? Marcao kaç maç ceza alacak ... from te-ilan365-net.cdn.vidyome.com
Marcao, 30 metre depar atarak kerem aktürkoğlu'na evvel baş attı, daha sonra yumrukladı. Marcao kaç maç men cezası alır? Hem kerem'in gençliğini koruyacağız, marcao'ya da gereken neyse yapacaksak biz yapacağız. İşte marcao'nun kavga sonrası olaylı yolculuğu… takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na hem kafa atan hem de yumruklar sallayan marcao'nun randers kafilesinde yer almaması bekleniyor. İşte marcao ile kerem aktürkoğlu arasında yaşanan kavga anı pic.twitter.com/uwfoxwq0cj. Mücadelenin önüne ise marcao'nun takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na vurması öne geçti. Marcao, kerem aktürkoğlu'nun yaptığı harekete sinirlenip takım arkadaşına yumruk attı. Kerem bizim genç ve kıymetlimiz.

Oyunun durduğu anda 40 metrelik koşu yaparak kerem aktürkoğlu'nun üzerine koşan brezilyalı isim önce kafa ardından da yumruk attı.

Bugün itibariyle kerem aktürkoğlu'nun şevki kırılmış olabilir. Bugün itibariyle kerem aktürkoğlu'nun şevki kırılmış olabilir. Merak edilen tüm soruları sizler için cevapladık. Dün akşam galatasaray ile giresunspor arasında oynanan maçta skandal bir olay yaşandı. Maç sırasında takım arkadaşı marcao'nun şiddetine maruz kalan kerem aktürkoğlu neye uğradığını şaşırdı. Dakikasında saha ortasında kerem'e önce kafa attı,. Hatta zaman zaman birbirimize saldırma noktasına geliriz, yumruk yumruğa bile kavga edilir. Peki takım arkadaşları marcao ve kerem aktürkoğlu neden kavga etti? Galatasaraylı marcao'nun, takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na saldırmasını yorumcular değerlendirdi. Kerem aktürkoğlu, müsait pozisyonda golü atamayınca marcao, kızgın bir şekilde arkadaşına söylenmeye başladı. Maç sonrası galibiyetten çok, marcao'nun kerem aktürkoğlu'na saha içinde yumruklu saldırısı konuşuldu. .marcao'nun takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na saha içinde saldırmasıyla ilgili de konuştu. Olay sonrası brezilyalı yıldız kırmızı kartla oyundan atıldı.

Brezilyalı futbolcu marcao, geçtiğimiz yıl da hazırlık maçı sırasında halil dervişoğlu ile tartışmıştı. Haftasında giresunspor deplasmanından 3 puanla dönen galatasaray'da moraller bozuk. Kerem aktürkoğlu, arkadaşını sakinleştirmek için sus işareti yaptı. Peki takım arkadaşları marcao ve kerem aktürkoğlu neden kavga etti? Brezilyalı stoper, genç oyuncuyla yaşadığı tartışma sonrası sinir krizi geçirdi, üzerine koşarak kafa attı.

Marcao kimdir? Galatasaray maçında Kerem Aktürkoğlu'na ...
Marcao kimdir? Galatasaray maçında Kerem Aktürkoğlu'na ... from www.pelerinkutusu.com
Maç sonrası galibiyetten çok, marcao'nun kerem aktürkoğlu'na saha içinde yumruklu saldırısı konuşuldu. İşte marcao'nun kavga sonrası olaylı yolculuğu… takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na hem kafa atan hem de yumruklar sallayan marcao'nun randers kafilesinde yer almaması bekleniyor. Haftasında giresunspor deplasmanından 3 puanla dönen galatasaray'da moraller bozuk. Dakikasında saha bir anda karıştı. Hatta zaman zaman birbirimize saldırma noktasına geliriz, yumruk yumruğa bile kavga edilir. Marcao kaç maç men cezası alır? Kerem aktürkoğlu, arkadaşını sakinleştirmek için sus işareti yaptı. Marcao ve kerem aktürkoğlu neden kavga etti?

Galatasaraylı marcao ile kerem aktürkoğlu arasında tartışma yaşadı.

Kerem bizim genç ve kıymetlimiz. Galatasaraylı marcao ile kerem aktürkoğlu arasında tartışma yaşadı. Marcao kerem niye kavga etti? Marcao, kerem aktürkoğlu'nun yaptığı harekete sinirlenip takım arkadaşına yumruk attı. Dakikasında marcao, kendi sahasından rakip sahaya koştu ve takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na kafa attı. İşte marcao'nun kavga sonrası olaylı yolculuğu… takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na hem kafa atan hem de yumruklar sallayan marcao'nun randers kafilesinde yer almaması bekleniyor. Merak edilen tüm soruları sizler için cevapladık. Kerem aktürkoğlu, arkadaşını sakinleştirmek için sus işareti yaptı. Galatasaraylı marcao'nun, takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na saldırmasını yorumcular değerlendirdi. Marcao kerem aktürkoğlu olayında kim haklı (izlemedim sadece twitter da trendlerde gördüm). Hem kerem'in gençliğini koruyacağız, marcao'ya da gereken neyse yapacaksak biz yapacağız. Bugün itibariyle kerem aktürkoğlu'nun şevki kırılmış olabilir. Maç sırasında takım arkadaşı marcao'nun şiddetine maruz kalan kerem aktürkoğlu neye uğradığını şaşırdı.

Posting Komentar

0 Komentar